Barkod Etiket Çeşitleri yazıcı modeline, baskı tercihinize ve kullanım amacınıza göre farklılık göstermektedir. Barkod etiketleri ürün tanımlaması, ürün fiyatlandırması v.b. temel üretim ve satış gereksinimlerinin belirli bir sistem üzerinden kulanılması için bir çok sektörde yaygın olarak kullanılmakta ve büyük ölçüde iş kolaylığı sağlamaktadır.
Barkod etiket kullanım alanları sınırsız bir zenginliğe sahip olmakla birlikte hemen hemen her sektörde üretim veya satış amaçlı olarak ihtiyaç duyulmaktadır.



Barkod etiketleri tür ve kullanım amacına göre birbilerinen ayrılırlar. Barkod etiket seçimi yaparken kullanım amacınız ve etiket kalitesinine göre seçim yapmanız gerekmektedir. 
Progem Mağaza, Barkod Etiket Çeşitlerinde geniş ürün çeşitliliği, ihtiyaca göre özel üretim seçeneği ile en kaliteli barkod etiket çeşitlerini sizlere en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. 


Barkod Etiketi Kullanımının Üretime Faydaları Nelerdir?


Ürettiğiniz ürün modellerinin doğru stoklanması, sınıflandırılması için kutu veya ürün üzerine yapıştıracağınız barkod etiketleri hem stok takibi hemde doğru stoklanması açısından büyük önem taşımaktadır. 


Barkod Etiketi Kullanımının Üretime Faydaları Nelerdir?


Perakenda veya toptan satış kanallarınızda müşterilerinize sunduğunuz ürünlerin, kutuların ve kolilerin üzerine yapıştıracağınız barkod etiketleri üzerinde ürün marka, model, beden, açıklama ve fiyat gibi bilgilere yer vererek satış esnasında oluşabilecek karışıklıkların ve fiyatlandırma hatalarının önüne geçerek zarar etmekten kurtulabilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız satış ve stok takip programları ile stoklarınızı doğru olarak takip etme imkanı bulabilirsiniz. 


Barkod Etiketi Kullanmak için Gerekli Olanlar?

Barkod etiket sistemi kullanabilmek için öncelikle bir bilgisayar, iş modelinize uygun bir yazılım, barkod yazıcı ve yine iş modeilnize uygun olarak seçilmiş barkod etiketlerine ihtiyacınız olacaktır. 


Bunların hiç biri size karışık gelmesin. Progem Mağaza tüm yazılım ve donanım gereksinimlerinizi karşılamak için sizlere özel çözümler sunmaktadır. 

Barkod etiket kullanım alanları ve iş modelinize uygun barkod etiket çözümlerini Progem Mağaza (0232) 436 27 56 iletişim hattını arayarak hemen öğrenebilirsiniz.